Wat is Luxe voor Thuis? Geniet van luxe goederen?

Jacuzzi opblaasbaar - geschikt voor meerdere personen - bubbelen in de tuin - www.LuxevoorThuis.nl

Wat zijn luxe producten voor thuis?

Wat is Luxe voor Thuis? Luxegoederen of secundaire goederen verwijzen naar goederen die consumenten niet rechtstreeks voorzien van basisbehoeften van het leven! Het zijn goederen die consumenten voor een bepaald doel koopt om het leven aangenamer te maken. Luxegoederen zijn een economisch goed waarvan het inkomen bovengemiddeld moet zijn. Een kenmerk van luxegoederen is het bestaan ​​van een drempelinkomen. Hoewel mobieltjes ook echt een luxe zijn heeft iedereen er wel eentje. Een mobiele telefoon is dus al pure luxe.

Luxe producten inkomen gerelateerd?

Luxe goederen zijn erg gewild en niet altijd inkomen gerelateerd! Een stijging van het inkomen zal wel leiden tot een onevenredige toename naar de vraag naar luxe goederen. Het je meer besteedbaar inkomen dan zullen de producten die je aanschaft ook steeds luxer worden. Kwalitatief hoger geprijsde producten hebben zijn vaak van betere kwaliteit. Een goed voorbeeld is het kopen van gereedschap. In de bouwmarkt kun je een schroefboormachine kopen van 19,75
Maar is zo’n boormachine echt van kwaliteit? Hij zal er best een schroef indraaien voor de simpele klusjes in en om het huis.
Voor iedereen is kwaliteit relatief. waar ga je het voor gebruiken. Ben je een echte klusser of een doe-het-zelver en laat je het liever doen?

Kies je voor een proffesioneel stuk gereedschap dan is geen klus je te gek. Je kunt er niet alleen mee schroeven maar ook boren, in muren boren en zware schroeven in het hout en beton draaien. Alle kwaliteit heeft zijn prijs!

Wat is luxe en waarom kopen we het?

Luxe heeft dus ook een waarde van kwaliteit. De definitie van luxe zou ook een meerwaarde kunnen hebben. Je kunt het als prettiger ervaren als je het zou vergelijken met een lekkere kop koffie. In restaurant krijg je vaak een kwalitatief betere kop koffie dan die thuis hebt. Je ervaar het dat het lekkerder smaakt. Haal het restaurant, in huis want luxe is een vorm van comfort en genot. Neem deze Jura espresso koffiemachine, met de juiste bonen zet de lekkerste koffie thuis.

Wat betekent luxe?

Wat betekent luxe eigenlijk?

Luxe komt uit frans en latijn. Het heeft de betekenis voor veel, overvloed en overdaad.
Daarnaast wordt er met luxe ook wel bedoeld weelderigheid, weelderig en welde wat staat voor het goed hebben.
Luxe betekent luxueus leven en aankleding, het goed voor elkaar hebben. Maar ook de stijl van aankleding van bevoordeeld je huis of tuin “het is een pracht”. Er wordt ook wel gezegd “wat prettig is, maar niet nodig”.
Luxe goederen zijn geen eerste levensbehoefte maar verrijken wel je leven.

Vrije tijd kun je als luxe ervaren

Luxe voor Thuis - jacuzzi opblaasbaar - www.LuxevoorThuis.nlLekker op vakantie gaan is echte een luxe en eigenlijk staat op elke bucketlist. De vindt een weekje Griekenland echt luxe. Terwijl de andere een verre reis pas als echt luxe ervaart omdat de beleving van het onbekende groter is. Beide vakanties hebben wel een prijskaartje dat erg uiteenloopt. Luxe betekent  ook de vrijheid om te genieten, dat heeft corona ons wel geleerd. Want eerlijk is eerlijk, met een goede gezondheid geniet je toch meer van het leven.

Gezondheid is een luxe!

In onze samenleving associëren we luxegoederen vooral met producten. Terwijl we in corona tijd met een mondkapje op ons heel erg beperkt hebben gevoeld en verlangde we we weer naar een borrel op het terras of uit eten. Tijdens deze crisis zag je mensen een veranderen en werd onze vrijheid afgepakt en was gezondheid ineens een luxe. Wanneer we iets gaan mankeren of ziek zijn stellen we onze normen bij en genieten van de luxe om ons heen en dat doen we thuis.

Maak geld gelukkig en ervaar je dat als luxe?

Veel mensen hebben een kleiner budget, maar willen toch graag genieten. Het besteedbaar inkomen is dan ook anders, waarbij ze meer letten op aanbiedingen en acties. Vooral de supermarkt springt daar goed op in. Schijnt de zon dan vinden mensen dat ze van luxe moeten genieten.
Geld speelt dan geen rol voor wat betreft drank en alles om er een luxe bbq van te maken. Jezelf een moment gunnen om te genieten.
Weer een ander moment beknibbelen we weer op alles in de winkel als de huur betaald of andere rekeningen moeten worden betaald.
Geld maakt niet gelukkig want je leeft er immers ook naar. Het is wel handig als je rekeningen en andere zaken makkelijker kan betalen, dat is voor vele ook een luxe.

Luxe voor Thuis

De betekenis heeft is dus voor iedereen anders en kan op elk moment ook veranderen. Luxe is dan ook niet de prijs die je betaald! Bepaal voor jezelf wat luxe is, het zit hem ook vaak in kleine dingen. Genieten met een lekker gevoel is ook luxe. Gezondheid is een luxe maar een leuke dag met vrienden of familie is ook een luxe om samen te genieten. Luxe voor Thuis is het jezelf gemakkelijk maken met alle gemakken en is niet prijsbepalend.
Op de website LuxevoorThuis.nl zullen voor de luxe goederen de hoofdrol hebben en die keuze maak je zelf. Waar wordt jij gelukkig van?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.