Behandelstoel Okura GL1 – Pedicure stoel

Behandelstoel Okura GL1 - Pedicure stoel - Luxe voor Thuis - www.LuxevoorThuis.nl

De Behandelstoel Okura GL1 is een hoogwaardige behandelstoel die ontworpen is voor comfort en functionaliteit. Deze stoel is geschikt voor een breed scala aan medische, schoonheids- en wellness-toepassingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen, pedicures en andere soortgelijke behandelingen.

Behandelstoel_Okura_GL1_-_Pedicure_stoel_-_Luxe_voor_Thuis_-_www.LuxevoorThuis.nlDe Behandelstoel Okura GL1 is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. De stoel heeft een stevig metalen frame en een zachte bekleding van PU-leer, die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de stoel kunt aanpassen aan de stijl van uw praktijk.

De stoel is verstelbaar in verschillende posities, zodat u uw patiënten in de meest comfortabele positie kunt plaatsen voor hun behandeling. De rugleuning kan worden versteld van horizontaal tot verticaal, terwijl de voetensteun verstelbaar is in verschillende hoeken. De armleuningen kunnen worden verwijderd, wat de toegang tot de patiënt vergemakkelijkt en meer bewegingsvrijheid geeft tijdens de behandeling.

De Behandelstoel Okura GL1 is uitgerust met een aantal handige functies om het gebruik te vergemakkelijken. Zo heeft de stoel een gasveersysteem dat zorgt voor soepele en eenvoudige verstellingen, en is er een afneembaar hoofdkussen dat kan worden aangepast aan de behoeften van de patiënt. Daarnaast heeft de stoel wieltjes aan de onderkant, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is binnen uw praktijkruimte.

Kortom, de Behandelstoel Okura GL1 is een duurzame en veelzijdige stoel die ideaal is voor een breed scala aan behandelingen. Met zijn comfortabele bekleding, verstelbare functies en handige extra’s is het een uitstekende keuze voor professionals in de medische, schoonheids- en wellness-sector die hun praktijk willen uitbreiden.

Inhoud verberg
1 Waarom zou je een Okura GL1 Behandelstoel willen kopen?

Waarom zou je een Okura GL1 Behandelstoel willen kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou willen investeren in een Behandelstoel Okura GL1:

Comfort: De Okura GL1 Behandelstoel is ontworpen met het oog op comfort, met een zachte en duurzame PU-lederen bekleding en verstelbare posities voor de rugleuning, voetensteun en armleuningen. Dit zorgt voor een comfortabele en ontspannende ervaring voor uw patiënten.
Duurzaamheid: De Okura GL1 Behandelstoel is gebouwd met hoogwaardige materialen, zoals een stevig metalen frame en een duurzame bekleding van PU-leer. Dit zorgt ervoor dat de stoel lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik in uw praktijk.
Veelzijdigheid: De Okura GL1 Behandelstoel is geschikt voor een breed scala aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen, pedicures en andere soortgelijke behandelingen. Met de verstelbare functies en handige extra’s kunt u de stoel aanpassen aan uw specifieke behoeften en de behoeften van uw patiënten.
Gebruiksgemak: De Okura GL1 Behandelstoel is gemakkelijk te gebruiken, met een gasveersysteem voor soepele en eenvoudige verstellingen, afneembaar hoofdkussen voor aanpassing aan de behoeften van de patiënt, en wieltjes voor eenvoudige verplaatsing binnen uw praktijkruimte.
Professionele uitstraling: De Okura GL1 Behandelstoel heeft een moderne en professionele uitstraling, met een strak ontwerp en verschillende kleuropties voor de bekleding. Dit helpt uw praktijk een professionele uitstraling te geven en kan bijdragen aan de tevredenheid van uw patiënten.

Al met al kan de Okura GL1 Behandelstoel een waardevolle investering zijn voor uw praktijk, waardoor u uw diensten kunt uitbreiden en een comfortabele en professionele omgeving kunt bieden voor uw patiënten.

Voor wie is de Behandel-stoel Okura GL1 geschikt?

De Behandelstoel Okura GL1 is geschikt voor een breed scala aan professionals in de medische, schoonheids- en wellness-sector. Hieronder volgen enkele voorbeelden van wie de Behandelstoel Okura GL1 kan gebruiken:

 1. Massage-therapeuten: De Okura GL1 Behandelstoel is geschikt voor verschillende soorten massages, zoals ontspanningsmassages, sportmassages, en diepe weefselmassages. De verstelbare functies van de stoel kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt en de therapeut.
 2. Schoonheidsspecialisten: De Okura GL1 Behandelstoel is geschikt voor gezichtsbehandelingen, waxen, en andere soortgelijke behandelingen. De verstelbare functies van de stoel maken het gemakkelijker om de juiste positie te vinden voor het uitvoeren van de behandeling.
 3. Pedicure-specialisten: De Okura GL1 stoel is geschikt voor pedicures en voetbehandelingen. De verstelbare functies van de stoel kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt en de behandelaar.
 4. Wellness-centra: De Okura GL1 Behandelstoel kan worden gebruikt in wellness-centra voor verschillende soorten behandelingen, zoals ontspanningsmassages, meditatie, yoga en reiki.
 5. Fysiotherapeuten: De Okura GL1 stoel kan worden gebruikt door fysiotherapeuten voor het uitvoeren van verschillende soorten behandelingen, zoals revalidatie-oefeningen en stretching.

Kortom, de Behandelstoel Okura GL1 is geschikt voor elke professional die op zoek is naar een duurzame en veelzijdige behandelstoel. Verder is de stoel comfortabel voor de patiënt en gemakkelijk te gebruiken is voor de behandelaar.

Wat zijn de product specificaties van de Behandelstoel Okura GL1?

Hieronder vindt u de belangrijkste specificaties van de stoel Okura GL1:

 • Afmetingen: De Behandelstoel Okura GL1 heeft een lengte van 190 cm, een breedte van 60 cm en een hoogte van 70 cm.
 • Gewicht: De Okura GL1 weegt ongeveer 70 kg.
 • Capaciteit: De stoel heeft een maximale belastbaarheid van 250 kg.
 • Frame: De BGL1 heeft een sterk metalen frame dat duurzaam en stabiel is.
 • Bekleding: De Behandelstoel is bekleed met zacht en duurzaam PU-leer dat gemakkelijk schoon te maken is.
 • Verstelbare functies: De stoelheeft verstelbare rugleuning, voetensteun en armleuningen. Hierdoor kunt u de stoel aanpassen aan de behoeften van de patiënt en de behandelaar.
 • Afneembaar hoofdkussen: Het hoofdkussen van de stoel Okura GL1 is afneembaar, waardoor de stoel gemakkelijk kan worden aangepast aan de lengte van de patiënt.
 • Gasveersysteem: De Behandelstoel Okura GL1 is uitgerust met een gasveersysteem dat zorgt voor soepele en eenvoudige verstellingen.
 • Wieltjes: De Okura GL1 heeft wieltjes, waardoor de stoel gemakkelijk te verplaatsen is binnen uw praktijkruimte.
 • Kleuropties: De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuropties voor de bekleding, waaronder wit, zwart en beige.

Kortom, de Behandelstoel Okura GL1 heeft een sterke metalen constructie, is bekleed met duurzaam PU-leer. Verder heeft hetverstelbare functies om aan te passen aan de specifieke behoeften van de patiënt en de behandelaar. De stoel heeft ook een gasveersysteem en wieltjes voor gemakkelijke aanpassing en verplaatsing binnen uw praktijkruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.